Woning WP

Renovatie van een 19e eeuwse stadswoning in Historisch Brugge. De indeling van de woning werd volledig herzien om te compenseren voor de smalle ruimtes. Achteraan werd een gevelbreed schuifraam voorzien met aluminium profielen die verdwijnen in een valse wand om een zo elegante en minimalistische overgang tussen binnen en buiten te realiseren. Omdat dit het enige mogelijke raam was aan de achtergevel en de ruimte snakte naar licht werd gekozen voor zeer slanke profielen om het raamoppervlak en de toetrede van daglicht volledig te maximaliseren. Voor het interieur werd gekozen voor een zacht minimalistische kleuren en texturen met 'Japandi' invloeden, een mix van Japans- en Scandinavisch design.

Evariste-Architectuur-Architect-Brugge-Renovatie-Woning-WP-01.jpg
Evariste-Architectuur-Architect-Brugge-Renovatie-Woning-WP-02.jpg
Evariste-Architectuur-Architect-Brugge-Renovatie-Woning-WP-03.jpg
Evariste-Architectuur-Architect-Brugge-Renovatie-Woning-WP-04.jpg