Renovatie hoeve archeologische site

Évariste renoveert deze 18e eeuwse hoeve op een waardevolle archeologische site gelegen in het Brugse Ommeland. Omwille van het beschermd karakter van de woning werden de ingrepen aan de buitenzijde tot een minimum beperkt. De nieuwe openingen zorgen voor een uniek uitzicht op het omliggende natuurgebied terwijl de orangerie samen met de dubbelhoge leefruimte het jaar door een zonovergoten leefervaring garandeert. Binnen werden de authentieke elementen gecombineerd met een neutraal kleurenpalet door middel van kalkpleisters, houten schrijnwerk en natuurstenen decorelementen voor een minimalistische maar warme esthetiek.

Evariste-Architectuur-Renovatie-Hoeve-Brugge-01.jpg
Evariste-Architectuur-Renovatie-Hoeve-Brugge-02.jpg
Evariste-Architectuur-Renovatie-Hoeve-Brugge-03.jpg